Selecteer een pagina
Real Being | Real Business | Real Relatie

Ellen van Vliet I Spirit Coach & Teacher

bijzonder gewoon, gewoon bijzonder

ellen
HARDE LEERSCHOOL

Door alle tijden heen zijn er vrouwen die op de proef worden gesteld en het moedige pad moeten bewandelen om uiteindelijk vrede en vervulling in zichzelf te vinden. Eén daarvan ben ik. Misschien herken jij jezelf daar ook in?

DOOR EEN EERSTE SPIRITUELE LERAAR WERD IK MISBRUIKT

Ik zie mezelf nog gevangen zitten. Jarenlang werd ik klein gehouden en mishandeld. Totdat de schellen van mijn ogen vielen. Ik zag in dat ik mijzelf steeds gevangen dácht. Maar in het diepst van mijn wezen was ik vrij!  Het was alsof al mijn kracht en helderheid, die tot dan toe verborgen was, zich samenbalde en in één schitterende klap tevoorschijn kwam.

Iets in mij, veel groter dan mijn kleine ‘ik’ stond op en nam de leiding.

De connectie met deze kracht en helderheid, mijn spirit, heb ik nooit meer verloren. Dit heldere weten en zien gebruik ik om jou verder te brengen. Zodat jij vol vertrouwen jouw geheel persoonlijke pad kunt gaan.

Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling was gewekt en ik ging studeren. Eerst een opleiding bij het centrum voor intuïtieve ontwikkeling. Gevolgd door de driejarige opleiding tot coach en counselor bij het Europees Instituut (onderdeel van de Baak). Ondertussen bouwde ik een mooie carrière op als psychosociaal therapeut bij diverse organisaties. Als kers op de taart voltooide ik een zesjarige opleiding tot coach bij de gerenommeerde school voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Omdat ik me ook wilde bekwamen in de begeleiding van koppels, volgde een opleiding bij Sue Johnson tot Emotional Focused Couple relatietherapeut.

IK HEB EEN ROEPING

Mijn werk en leven richt zich volkomen op de herkenning van je grootsheid. En de shift die je gaat maken van het leven vanuit armoedebewustzijn naar een leven vanuit rijkdomsbewustzijn. Ik ben vrij, jij bent vrij, wij zijn allemaal vrije en verlichte wezens. Alleen ervaren en weten we dit vaak niet. De zaken waar je tegenaan botst in je leven, vormen de perfecte springplank naar een rijk, verlicht, liefdevol en vrij leven. Ontwaking en vrijheid is je geboorterecht!

Met mijn coaching en de programma’s van de Spirit School ga ik daar vol voor en breng ik jou naar een next level.

handtekening

Ik ben aangesloten bij Psychologen Nederland. Ik houd mijn zaag scherp door middel van nascholing, supervisie, intervisie en het volgen van retraites.

logo_highres_ondertitel_png